CVE-2006-4510

Vulnérabilités associées

CVE-2006-4177, CVE-2006-4509

Publiée le 24/10/06 - Mise à jour le 20/07/17

Description

The evtFilteredMonitorEventsRequest function in the LDAP service in Novell eDirectory before 8.8.1 FTF1 allows remote attackers to execute arbitrary code via a crafted request containing a value that is larger than the number of objects transmitted, which triggers an invalid free of unallocated memory.

Catégorie :

Il n'y a pas suffisamment d'informations sur cette faiblesse pour la classer, les détails sont inconnus ou non spécifiés.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2006-4510
Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes d'Information CERTA-2006-AVI-462
Renater 2006/VULN524

FournisseurProduit
novelledirectory