CVE-2007-0478

Authentification :Aucune

Publiée le 25/01/07 - Mise à jour le 16/10/18

Description

WebCore on Apple Mac OS X 10.3.9 and 10.4.10, as used in Safari, does not properly parse HTML comments in TITLE elements, which allows remote attackers to conduct cross-site scripting (XSS) attacks and bypass some XSS protection schemes by embedding certain HTML tags within an HTML comment.

Catégorie : Injection XSS

CWE-79 (Injection de code indirecte (XSS))
Le logiciel ne neutralise pas ou neutralise mal une entrée contrôlable par un utilisateur avant qu'elle ne soit retournée et utilisée comme une page Web qui est servie à d'autres utilisateurs.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2007-0478

FournisseurProduit
applesafari
applewebcore