CVE-2007-1262

Authentification :Aucune

Publiée le 11/05/07 - Mise à jour le 11/10/17

Description

Multiple cross-site scripting (XSS) vulnerabilities in the HTML filter in SquirrelMail 1.4.0 through 1.4.9a allow remote attackers to inject arbitrary web script or HTML via the (1) data: URI in an HTML e-mail attachment or (2) various non-ASCII character sets that are not properly filtered when viewed with Microsoft Internet Explorer.

Catégorie : Injection XSS

CWE-79 (Injection de code indirecte (XSS))
Le logiciel ne neutralise pas ou neutralise mal une entrée contrôlable par un utilisateur avant qu'elle ne soit retournée et utilisée comme une page Web qui est servie à d'autres utilisateurs.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2007-1262
Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes d'Information CERTA-2007-AVI-213, CERTA-2007-AVI-340

Exploits

SecurityFocusBID-23910, BID-25159

FournisseurProduit
squirrelmailsquirrelmail