CVE-2007-2404

Authentification :Aucune

Publiée le 03/08/07 - Mise à jour le 29/07/17

Description

CRLF injection vulnerability in CFNetwork on Apple Mac OS X 10.3.9 and 10.4.10 before 20070731 allows remote attackers to inject arbitrary HTTP headers and conduct HTTP response splitting attacks via CRLF sequences in an unspecified context. NOTE: this can be leveraged for cross-site scripting (XSS) attacks.

Catégorie : NC

NVD-CWE-Other (Autre)
Le NVD utilise uniquement un sous-ensemble de CWE pour la cartographie et pas un ensemble de CWE, et ce type de faiblesse n'est pas couvert par ce sous-ensemble.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2007-2404

FournisseurProduit
applemac_os_x
applemac_os_x_server