CVE-2007-2407

Général

Score :4.0/10.0

Complexité d'Accès :Faible
Authentification :Multiple

Publiée le 03/08/07 - Mise à jour le 29/07/17

Description

The Samba server on Apple Mac OS X 10.3.9 and 10.4.10, when Windows file sharing is enabled, does not enforce disk quotas after dropping privileges, which allows remote authenticated users to use disk space in excess of quota.

Catégorie : NC

NVD-CWE-Other (Autre)
Le NVD utilise uniquement un sous-ensemble de CWE pour la cartographie et pas un ensemble de CWE, et ce type de faiblesse n'est pas couvert par ce sous-ensemble.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2007-2407

FournisseurProduit
sambasamba_server