CVE-2007-3747

Authentification :Aucune

Publiée le 03/08/07 - Mise à jour le 29/07/17

Description

The Java interface to CoreAudio on Apple Mac OS X 10.3.9 and 10.4.10 does not restrict object instantiation and manipulation to valid heap addresses, which allows remote attackers to execute arbitrary code via a crafted applet.

Catégorie : NC

NVD-CWE-Other (Autre)
Le NVD utilise uniquement un sous-ensemble de CWE pour la cartographie et pas un ensemble de CWE, et ce type de faiblesse n'est pas couvert par ce sous-ensemble.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2007-3747

FournisseurProduit
appleichat