CVE-2007-5212

Authentification :Aucune

Publiée le 05/10/07 - Mise à jour le 15/10/18

Description

Multiple cross-site scripting (XSS) vulnerabilities in the AXIS 2100 Network Camera 2.02 with firmware before 2.43 allow remote attackers to inject arbitrary web script or HTML via (1) parameters associated with saved settings, as demonstrated by the conf_SMTP_MailServer1 parameter to ServerManager.srv; or (2) the subpage parameter to wizard/first/wizard_main_first.shtml. NOTE: an attacker can leverage a CSRF vulnerability to modify saved settings.

Catégorie : Injection XSS

CWE-79 (Injection de code indirecte (XSS))
Le logiciel ne neutralise pas ou neutralise mal une entrée contrôlable par un utilisateur avant qu'elle ne soit retournée et utilisée comme une page Web qui est servie à d'autres utilisateurs.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2007-5212

Exploits

SecurityFocusBID-25837

FournisseurProduit
axis2100_network_camera
axis2100_network_camera_firmware