CVE-2007-5555

Général

Score :6.9/10.0

Authentification :Aucune

Publiée le 18/10/07 - Mise à jour le 05/09/08

Description

Unspecified vulnerability in Symantec Altiris Deployment Solution allows attackers to obtain authentication credentials via unknown vectors, aka "Authentication Credentials Information Leakage in Altiris Deployment Solution." NOTE: this description is based on a vague pre-advisory with no actionable information. However, since it is from a well-known researcher, it is being assigned a CVE identifier for tracking purposes.

Catégorie : Divulgation de données sensibles

CWE-200 (Fuite / Divulgation d'information)
Une exposition de l'information est la divulgation intentionnelle ou non intentionnelle d'informations à un acteur qui n'est pas explicitement autorisé à avoir accès à cette information.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2007-5555

FournisseurProduit
symantecaltiris_deployment_solution