CVE-2007-5717

Authentification :Aucune

Publiée le 30/10/07 - Mise à jour le 29/07/17

Description

Unspecified vulnerability in Sun Fire X2100 M2 and X2200 M2 Embedded Lights Out Manager (ELOM) on x86 before firmware 2.70 allows remote attackers to execute arbitrary commands as root on the Service Processor (SP) via unspecified vectors, a different vulnerability than CVE-2007-5170.

Catégorie :

Il n'y a pas suffisamment d'informations sur cette faiblesse pour la classer, les détails sont inconnus ou non spécifiés.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2007-5717
Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes d'Information CERTA-2007-AVI-466

FournisseurProduit
sunembedded_lights_out_manager