CVE-2008-2299

Sévérité :Moyenne
Catégorie :Erreur de cryptographie

Authentification :Aucune

Publiée le 18/05/08 - Mise à jour le 08/08/17

Description

Unspecified vulnerability in SecureICA and ICA Basic encryption of Citrix Presentation Server 4.5 and earlier, Access Essentials 2.0 and earlier, and Desktop Server 1.0 can cause clients to use weaker encryption settings than configured by the administrator, which might allow attackers to bypass intended restrictions.

Catégorie : Erreur de cryptographie

CWE-310 (Problèmes de cryptographie)
Les faiblesses de cette catégorie sont liées à l'utilisation de la cryptographie.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2008-2299

FournisseurProduit
citrixaccess_essentials
citrixdesktop_server
citrixpresentation_server