CVE-2008-4245

Général

Score :6.5/10.0

Authentification :Unique

Publiée le 25/09/08 - Mise à jour le 29/09/17

Description

The Admin Control Panel in Rianxosencabos CMS 0.9 does not require administrator privileges, which allows remote authenticated users to (1) change a user's privileges, (2) delete a user account, or perform unspecified other administrative actions via vectors involving an admin lista action to the default URI, possibly related to useradmin.php.

Catégorie : Erreur de contrôle d'accès

CWE-264 (Permissions, privilèges, et contrôle d'accès)
Les faiblesses de cette catégorie sont liées à la gestion des autorisations, des privilèges, et d'autres fonctions de sécurité qui sont utilisées pour effectuer un contrôle d'accès.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2008-4245

Exploits

Exploit-DBEDB-6513
SecurityFocusBID-31296

FournisseurProduit
rianxosencabos_cmsrianxosencabos_cms