CVE-2009-0562

Sévérité :Élevée
Catégorie :Erreur de gestion des ressources

Vulnérabilités associées

CVE-2009-1136, CVE-2009-1534, CVE-2009-2496

Publiée le 12/08/09 - Mise à jour le 12/10/18

Description

The Office Web Components ActiveX Control in Microsoft Office XP SP3, Office 2003 SP3, Office XP Web Components SP3, Office 2003 Web Components SP3, Office 2003 Web Components SP1 for the 2007 Microsoft Office System, Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2004 SP3 and 2006 SP1, and Office Small Business Accounting 2006 does not properly allocate memory, which allows remote attackers to execute arbitrary code via unspecified vectors that trigger "system state" corruption, aka "Office Web Components Memory Allocation Vulnerability."

Catégorie : Erreur de gestion des ressources

CWE-399 (Erreurs de gestion des ressources)
Les faiblesses de cette catégorie sont liées à une mauvaise gestion des ressources du système.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2009-0562
Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes d'Information CERTA-2009-AVI-331
Microsoft MS09-043
Renater 2009/VULN332

FournisseurProduit
microsoftisa_server
microsoftoffice
microsoftoffice_web_components