CVE-2009-2070

Authentification :Aucune

Publiée le 15/06/09 - Mise à jour le 07/06/12

Description

Opera displays a cached certificate for a (1) 4xx or (2) 5xx CONNECT response page returned by a proxy server, which allows man-in-the-middle attackers to spoof an arbitrary https site by letting a browser obtain a valid certificate from this site during one request, and then sending the browser a crafted 502 response page upon a subsequent request.

Catégorie : Erreur de contrôle d'accès

CWE-287 (Problèmes d'authentification)
Quand un acteur prétend avoir une identité donnée, le logiciel ne prouve pas ou prouve insuffisamment que la demande est correcte.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2009-2070

Exploits

SecurityFocusBID-35411

FournisseurProduit
operaopera_browser