CVE-2009-2696

Vulnérabilités associées

CVE-2009-0781, CVE-2009-2693, CVE-2009-2902, CVE-2010-2227

Publiée le 05/08/10 - Mise à jour le 27/10/16

Description

Cross-site scripting (XSS) vulnerability in jsp/cal/cal2.jsp in the calendar application in the examples web application in Apache Tomcat on Red Hat Enterprise Linux 5, Desktop Workstation 5, and Linux Desktop 5 allows remote attackers to inject arbitrary web script or HTML via the time parameter, related to "invalid HTML." NOTE: this is due to a missing fix for CVE-2009-0781.

Catégorie : Injection XSS

CWE-79 (Injection de code indirecte (XSS))
Le logiciel ne neutralise pas ou neutralise mal une entrée contrôlable par un utilisateur avant qu'elle ne soit retournée et utilisée comme une page Web qui est servie à d'autres utilisateurs.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2009-2696
CentOS CESA-2010:0580
Redhat RHSA-2010:0580

FournisseurProduit
apachetomcat