CVE-2010-0588

Général

Score :7.8/10.0

Authentification :Aucune

Publiée le 05/03/10 - Mise à jour le 05/03/10

Description

Cisco Unified Communications Manager (aka CUCM, formerly CallManager) 6.x before 6.1(5), 7.x before 7.1(3a)su1, and 8.x before 8.0(1) allows remote attackers to cause a denial of service (process failure) via a malformed SCCP (1) RegAvailableLines or (2) FwdStatReq message with an invalid Line number, aka Bug ID CSCtc47823.

Catégorie :

Il n'y a pas suffisamment d'informations sur cette faiblesse pour la classer, les détails sont inconnus ou non spécifiés.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2010-0588
Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes d'Information CERTA-2010-AVI-103

Exploits

SecurityFocusBID-38501

FournisseurProduit
ciscounified_communications_manager