CVE-2010-1976

Général

Score :2.1/10.0

Vecteur d'Accès :Réseau
Complexité d'Accès :Difficile
Authentification :Unique

Publiée le 19/05/10 - Mise à jour le 17/08/17

Description

Cross-site scripting (XSS) vulnerability in the Taxonomy Breadcrumb module 6.x before 6.x-1.1 for Drupal allows remote authenticated users, with administer taxonomy permissions, to inject arbitrary web script or HTML via the node title in a Breadcrumb display.

Catégorie : Injection XSS

CWE-79 (Injection de code indirecte (XSS))
Le logiciel ne neutralise pas ou neutralise mal une entrée contrôlable par un utilisateur avant qu'elle ne soit retournée et utilisée comme une page Web qui est servie à d'autres utilisateurs.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2010-1976

FournisseurProduit
michael_nicholstaxonomy_breadcrumb