CVE-2010-4748

Authentification :Aucune

Publiée le 01/03/11 - Mise à jour le 22/09/11

Description

Cross-site scripting (XSS) vulnerability in pmwiki.php in PmWiki 2.2.20 allows remote attackers to inject arbitrary web script or HTML via the from parameter to Main/WikiSandbox. NOTE: some of these details are obtained from third party information.

Catégorie : Injection XSS

CWE-79 (Injection de code indirecte (XSS))
Le logiciel ne neutralise pas ou neutralise mal une entrée contrôlable par un utilisateur avant qu'elle ne soit retournée et utilisée comme une page Web qui est servie à d'autres utilisateurs.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2010-4748

FournisseurProduit
pmwikipmwiki