CVE-2011-2232

Général

Score :6.0/10.0

Authentification :Unique

Publiée le 21/07/11 - Mise à jour le 05/10/11

Description

Unspecified vulnerability in the XML Developer Kit component in Oracle Database Server 10.1.0.5, 10.2.0.3, 10.2.0.4, 11.1.0.7, and 11.2.0.1, and Oracle Fusion Middleware 10.1.3.5, allows remote authenticated users to affect confidentiality, integrity, and availability via unknown vectors.

Catégorie :

Il n'y a pas suffisamment d'informations sur cette faiblesse pour la classer, les détails sont inconnus ou non spécifiés.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2011-2232
Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes d'Information CERTA-2011-AVI-400

FournisseurProduit
oracledatabase_server
oraclefusion_middleware