CVE-2011-4610

Authentification :Aucune

Publiée le 11/02/14 - Mise à jour le 06/03/14

Description

JBoss Web, as used in Red Hat JBoss Communications Platform before 5.1.3, Enterprise Web Platform before 5.1.2, Enterprise Application Platform before 5.1.2, and other products, allows remote attackers to cause a denial of service (infinite loop) via vectors related to a crafted UTF-8 and a "surrogate pair character" that is "at the boundary of an internal buffer."

Catégorie : Erreur de tampon

CWE-119 (Erreurs de Tampon)
Le logiciel effectue des opérations sur un tampon de mémoire, mais il peut lire ou écrire dans un emplacement de mémoire qui est en dehors de la limite prévue du tampon.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2011-4610

Exploits

SecurityFocusBID-51829

FournisseurProduit
redhatjboss_communications_platform
redhatjboss_enterprise_application_platform
redhatjboss_enterprise_brms_platform
redhatjboss_enterprise_web_platform