CVE-2013-5793

Général

Score :3.5/10.0

Authentification :Unique

Publiée le 16/10/13 - Mise à jour le 07/01/17

Description

Unspecified vulnerability in Oracle MySQL Server 5.6.12 and earlier allows remote authenticated users to affect availability via unknown vectors related to InnoDB, a different vulnerability than CVE-2013-5786.

Catégorie :

Il n'y a pas suffisamment d'informations sur cette faiblesse pour la classer, les détails sont inconnus ou non spécifiés.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2013-5793
Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes d'Information CERTA-2013-AVI-589

FournisseurProduit
oraclemysql