CVE-2014-2429

Général

Score :4.0/10.0

Authentification :Unique

Publiée le 16/04/14 - Mise à jour le 16/04/14

Description

Unspecified vulnerability in the PeopleSoft Enterprise CS Campus Self Service component in Oracle PeopleSoft Products 9.0 allows remote authenticated users to affect confidentiality via unknown vectors related to Campus Mobile.

Catégorie :

Il n'y a pas suffisamment d'informations sur cette faiblesse pour la classer, les détails sont inconnus ou non spécifiés.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2014-2429
Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes d'Information CERTFR-2014-AVI-184

FournisseurProduit
oraclepeoplesoft_products