CVE-2014-2720

Authentification :Aucune

Publiée le 27/05/14 - Mise à jour le 30/05/14

Description

IZArc 4.1.8 displays a file's name on the basis of a ZIP archive's Central Directory entry, but launches this file on the basis of a ZIP archive's local file header, which allows user-assisted remote attackers to conduct file-extension spoofing attacks via a modified Central Directory, as demonstrated by unintended code execution prompted by a .jpg extension in the Central Directory and a .exe extension in the local file header.

Catégorie : Erreur de validation d'entrée

CWE-94 (Injection de code)
Le logiciel construit tout ou partie d'un segment de code en utilisant une entrée externe influencée par un composant en amont, mais il ne neutralise ou neutralise de façon incorrecte des éléments spéciaux qui pourraient modifier la syntaxe ou le comportement du segment de code destiné.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2014-2720

FournisseurProduit
izarcizarc