CVE-2014-4204

Général

Score :3.5/10.0

Authentification :Unique

Publiée le 17/07/14 - Mise à jour le 09/10/18

Description

Unspecified vulnerability in the PeopleSoft Enterprise PT PeopleTools component in Oracle PeopleSoft Products 8.53 allows remote authenticated users to affect integrity via vectors related to PIA Core Technology.

Catégorie :

Il n'y a pas suffisamment d'informations sur cette faiblesse pour la classer, les détails sont inconnus ou non spécifiés.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2014-4204
Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes d'Information CERTFR-2014-AVI-316

FournisseurProduit
oraclepeoplesoft_products