CVE-2015-2744

Authentification :Aucune

Publiée le 08/08/15 - Mise à jour le 10/08/15

Description

Cross-site scripting (XSS) vulnerability in the Search app in Gaia in Mozilla Firefox OS before 2.2 allows remote attackers to inject arbitrary HTML via a crafted search link that is mishandled after re-opening the browser or opening the tab view.

Catégorie : Injection XSS

CWE-79 (Injection de code indirecte (XSS))
Le logiciel ne neutralise pas ou neutralise mal une entrée contrôlable par un utilisateur avant qu'elle ne soit retournée et utilisée comme une page Web qui est servie à d'autres utilisateurs.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2015-2744
Mozilla MFSA2015-72

FournisseurProduit
mozillafirefox_os