CVE-2015-7414

Général

Score :3.5/10.0

Authentification :Unique

Publiée le 17/01/16 - Mise à jour le 20/01/16

Description

Cross-site scripting (XSS) vulnerability in the GDS component in IBM InfoSphere Master Data Management - Collaborative Edition 9.1, 10.1, 11.0 before 11.0.0.0 IF11, 11.3 before 11.3.0.0 IF7, and 11.4 before 11.4.0.4 IF1 allows remote authenticated users to inject arbitrary web script or HTML via a crafted URL.

Catégorie : Injection XSS

CWE-79 (Injection de code indirecte (XSS))
Le logiciel ne neutralise pas ou neutralise mal une entrée contrôlable par un utilisateur avant qu'elle ne soit retournée et utilisée comme une page Web qui est servie à d'autres utilisateurs.

Avis de sécurité

US National Vulnerability DatabaseCVE-2015-7414

FournisseurProduit
ibminfosphere_master_data_management